O nama


Prim. Dr Branislav Stojanović je jedan od utemeljivača implantologije u Srbiji. U periodu kada je počeo da se intenzivno bavi implantologijom mnogi stomatolozi su tvrdili da je to rizična disciplina i da organizam ima tendenciju da odbacuje implantate. Verovali smo u uspeh, a i pacijenti su nam verovali tako da su rezultati bili vidljivi posle određenog vremena.

Našim stručnim radovima smo dokazali uspešnost implantata, a stalnim prisustvom na stručnim skupovima smo prikazivali svoje rezultate koji su ubedljivo demantovali skepsu kod pojedinih kolega. Za razliku od perioda pre 10-15 godina, kada se implantologijom bavio mali broj entuzijasta, danas imamo suprotnu tendenciju…

prim. Dr Branislav Stojanović

Osnivač centra za implantologiju (Implant Centar Stojanović) – prim. Dr Branislav Stojanović je završio Stomatološki fakultet u Sarajevu 1980-te godine, a srednju zubotehničku školu u Prištini 1974. godine. Svoje radno iskustvo započeo je 1981. godine u Domu zdravlja Sarajevo kao stomatolog opšte stomatologije gde je radio u radnoj službi dečje stomatologije, a kasnije u službi stomatološke protetike. U domu zdravlja Sarajevo radio je sve do aprila 1992. godine.

Stomatološku ordinaciju Dr Branislav Stojanović osniva 1992. godine sa sedištem u Beogradu. Ordinacija je počela sa radom kao centar za protetiku i estetsku stomatologiju, a od 1997. godine počinje intenzivno sa oralno hirurškim i implantološkim intervencijama. Specijalizaciju iz oralne hirurgije završio je 2000-te godine na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu.